keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Free the nipple

Ajatus tähän postaukseen lähti liikkeelle, kun ostin edellisessä postauksessa näkyneen  BikBokin babybluen topin. Sitä ostaessa meinaan suunnittelin jo asua lämpimälle kesäpäivälle ja kuinka asuun ei tulisi kuulumaan minkäänlaisia rintsikoita. Nännithän on seksikkäät, right?
Kuitenkin toppia ostaessa aloin miettimään, kehtaako Suomessa kulkea ilman? Joo me eletään jo vuotta 2017, nännit on maailman luonnollisin asia ja kaikillahan on ne. Vaikka jotkut ovatkin käyttäneet asujaan ilman rintsikoita ja asut ilman rintsikoita ovatkin yleisyneet, ei villitys missään 
vaiheessa tavoittanut Suomea kunnolla. 

Mä uskoisin, että syy saattaa olla se että Suomessa ollaan kuitenkin jokseenkin kapeakatseisia ja tollainen "paljastelu" saattaisi jopa vahingoittaa jonkun silmiä. Paitaa ostaessa näin jo mielessäni joidenkin ihmisten halveksuvat ja paheksuvat katseet, mutta toisaalta mitä väliä? Jos tykkään pukea asun ilman rintsikoita, voin silloin pukeutua niin, välittämättä siitä kuinka moni sitä pitää outona. 


kuvat Pinterest ja Weheartit


Mun mielestä nännit, jotka näkyy läpi paidasta on todella seksikkäät, eikä lainkaan oudot tai paheksuttavat, mutta täähän onkin vain mun mielipide, joku voi ja saakin tottakai olla erimieltä.

Mikä teidän mielipide on nänneistä jotka näkyy paidasta läpi? Hot or Not? 

- Emma -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti